long time no see

I dag hade vi tänkt åka skidor för första gången, men ikke. Liften va öppen men backarna öppnar inte förens på lördag.. hur skulle vi veta det? Så vi åkte till Genéve ist, där gick vi på en galleria där vi hittade H&M (!) sen gick vi på IKEA där shoppade vi lite till lägenheten och åt självklart köttbullar!! Vi köpte oxå ett gäng burkar lingonsylt :)
I går va vi och åt pizza , verkligen världens godaste pizza! både bra och dåligt att den ligger typ 20 m från där vi bor.. Sen så vi fotboll, Barcelona mot Real madrid, vilken utklassning!!
Nu ska jag se Pretty woman med sofia!
Puss

nu börjar det hända grejer

Köpte liftkort och skidbyxor i går, och ett hårband som jag har haft på mig sen jag köpte det! Kom fram till att jag behöver det för mitt stora hår gör att alla mössor ser gigantisk ut, så nu är jag glad :) I dag ska det köpas skidor, om jag hittar några, men det måste jag göra! Börjr blir jävligt sugen på att åka nu :)
Ska hoppa i duschen nu , eller i badkaret som det är.
PUSS

SNÖÖ

Nu har vi snö, massor av snö!! :D Härligt, nu har några liftar öppnat oxå, så nu ska man bli grym på skidor!
Är fortfarande lite sjuk, men det börjar nog gå över..
I dag ska vi aktivera oss ute i snön!
Bye

hem

Jag vill hem
det suger att va sjuk

bläää

Nu har man blivit sjuk oxå, väldigt roligt och passande! Har inte flyttat mig ur sängen på hela dagen. Sofia gick och köpte chips och cola åt mig, det hjälpte!  Nu ska vi gå och käka pizza, eller till donken, har inte bestämmt än. Tror jag får bestämma, dom har ovanligt snälla i dag nu när jag är sjuk, hehe.

/S


vanlig måndag

Jag skriver inte så ofta för jag har inget att skriva. Dagarna är dessamma, vi sover, söker jobb och ser på film. Stället är fortfarande rätt dött, men om en vecka då jävlar! :)
Vi lagar just nu köttbullar och potatis  mos, vi = sofia och jag. Grabbarna spelar spel på datan..

Jag har det bra, hoppas ni har det med!
/S

partejjj

I kväll åt vi lyx middag, goott! :)
Nu laddar vi för krogen!
.
.
Fin fin utsikt!

miss you

I går kväll gick vi till en bar precis nedanför oss, spelade lite biljard och lärde känna lite fransmän!
I dag har vi letat jobb, inte mycket som är öppet, det är lite trist..
.
.
Jag saknar min älskade, roliga vän Agnes <3<3

Snö!

I morse snöade det ! jippi :D  Vi sov ganska länge som vanligt, sen gick vi en sväng på stan, den va ganska mycket större än vi trodde! Nu har vi precis ätit hemmagjorda köttbullar, sjukt gott!
Nu ska vi åka och handla :)
Puss

Chamonix

Nu är vi alltså framme!! :D Har kört två dagar i sträck, kom hit i går kväll. Trots gps:en körde vi fel några gånger, komm till en liten jävla väg och helt plötsligt var den avstängd, bara att vända tillbaka! Men det är helt sjukt fint här, liten å som går genom staden, eller flod kanske, ser ingen skillnad. Fast det är lite dött här än, vi är nog dom första säsongarna här, haha. I dag sov vi till 12, snacka om att man inte har nån koll på tiden, jag trodde klockan va 8 ! Sen gick vi och handlade, handlade inte mycket mat men ändå blev det jävla dyrt, hur gick det till? Sen  skypade vi med nåra stycken, nu dricker vi skumpa ur ölglas och spelar Kasta Gris!

Ha det bra!

/S

WOOOOOO

I MORGON ÅKER VI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fan kan inte sitta här nu! Måste packa det sista!
Ses om ett halvår suckers :D

Gammal

Nu är jag alltså 19 år = gammal.  Men men jag dör väl inte i morn. Alla favorit tjejerna va här i går kväll, jätte mysigt! Fan va jag kommer sakna dom allihopa <3 Dom vet vad jag gillar, fick 7 chipspåsar! hehe
Nu börjar packningen gå framåt, det blir många väskor.. Just nu känns allt faktiskt jävligt jobbigt, kan lixom inte känna nån glädje med att åka. bara grinar hela tiden.

packa kanske?

Jag åker om 6 dagar, om 5 dagar ska hela mitt liv i 6 månader va färdig packat. Jag har inte ens börjat tänka.. sofia tycker jag är cp. Men jag har bara tänkt packa som för en resa , vilket jag gör på en dag. Men jag har nu kommit på att jag faktiskt ska flytta, då blev det genast lite svårare.
Shit denna ångest!!!!!!!!!!!!!

bra dag!

I dag har jag jobbat, dom ringde 5 i 8 och undrade om jag kunde börja 8.. blev lite stressigt. Slutade 3 och efter åkte jag till Olivia och fikade, hon hade gjort scones åt oss :) riktigt goda, och mysigt var det! Sen hem och laga mat till familjen plus agnes. Det blev en tv sittar kväll med popcorn och massa skvaller!
Upp och jobba 7 i morn, Gonatt!

hur fan kan man va så dum?

En seg söndag som vanligt, börjar ana ett mönster här. inte bra.. Rolig kväll i går iaf, pumpbolaget är ju bara för grymma! Och förfesten va som vanligt roligare, härliga människor :)
Va hos farmor nyss och fikade, perfect säger jag bara. Fick äppelpaj, bullar och kakor, mums.
.
Therese fick med mej på sin träning i torsdags, jag har fortfarande träningsvärk. men kul var det ändå! Sen gick vi på restaurant efter, himla mysigt :)
.
Nu är det en vecka kvar, EN VECKA, 7DAGAR!! Jag är lite splittrad, jag längar som fan för att komma bort från den här ön och alla korkade mäniskor som finns här. Samtidigt kommer jag sakna alla så in i helvete, speciellt mamma, pappa och therese. Hur fan ska jag klara mig utan syrran. Men som hon säger, 5 månader är bara en halv procent av mitt liv, och det går fort som fan . haha
.
.

dööd

I går jobbade jag hela dan, i dag jobbade jag till nyss. Och nu, när jag tänkt slappa i soffan hela kvällen (!) har therese fått mig att va med på hennes träning i kväll! jag lär dö ganska med en gång. Mamma berömmer med att vi går på restaurang efter :)
Taggad till helgen!! GGN sen rackethallen! Pumpbolaget är bara så jävla bra!
.
/S

myyys

Precis hemkommen från middan i stan med gamla tjej gänget, sjukt mysigt :) Nu borde jag verkligen sova med tanke på hur dax jag ska upp i morn.. men har fan inge ro, rastlös.
.
13 dagar kvar!
.
over and out

RSS 2.0