G O T L A N D

Nu är man alltså hemma! Åkte hem några dagar tidigare och överaskade, väldigt lyckat!
Måste säga att det är fruktansvärt skönt att vara hemma, slipper laga mat, diska, tvätta, kan duscha längre än 2 min utan att allt varmatten tar slut. Samtidigt är jag väldigt rastlös, saknar att ha mysiga folk runt omkring mig hela tiden. Men jag terrar Therese, springer efter henne som ett plåster, sover till och med i hennes säng, i min var det för ensamt. Saknar alla sprit-bummare i Cham så otroligt mycket! Men Karin Filippa och Patrik kommer ju ner i sommar, sa dom iaf, så ska vi vara med i kubb-VM!
Sen vi kom hem har jag mest åkt runt och överaskat alla kompisar, ridigt för första gången på en halvår (träningvärk? JA) och som sagt hängt efter Therese.
I går kväll var vi ute, himla kul! I dag har jag lovat farmor att komma ut och äta rabarberpaj (som om jag ens skulle missa det om jag var döende? NEJ) Sen fyller Lilla Linkan år i dag, så ska dit på fika, alltså ännu mer kakor. Skippar frukost i dag.
.
I mitt horoskop stod det i dag att jag har haft en stressig tid och att jag nu behöver börja städa. Mitt rum ser ut som om en galen hund gått lös på mina väskor, i själva värket är det jag. Så det är väl bara till att börja städa och packa upp dom 3 proppfulla väskorna.

Snart är man hemma

I går kväll hade vi en liten avslutnings fest, roligt folk och en förfest som även blev mellanfest och efterfest!
I förgår var det sista afterskin på Chambre, 4 timmar live musik, historiskt!
Nu sitter vi och spelar kort och ska snart gå och spela frisbee, eller dom andra ska spela, jag ligger och solar brevid.
Allt börjar verkligen lida mot slutet nu, sorligt som tusan. Men ska bli skönt att komma hem oxå, men fan vad jag kommer sakna alla här!

heta dagar

30 grader i dag igen, som tur var va vi på utflykt i bergen i dag. Vi och Karin, åkte upp med tåg och såg på en glacier jag inte kommer ihåg namnet på. Gick i grottorna, jätte häftigt , 300 trappsteg, inte lika häftigt. Dog lite men det gick. Sen gick vi och satt oss på en avskild plats och fikade och solade i nåra timmar, vilket resulterade till en väldigt röd Sandra. Kul dag!
Kom precis hem från att ha spelat tennis med Sofia, jag var riktigt dålig men det var riktigt kul! Det blir det nog mer av.
Nu blir det kort och film kväll med Patrik, hans kusse och Karin!
BYE

Balkonghäng med ost, kex och vin !

njuter av livet

MILANO

I natt kom vi hem efter två underbara dagar i Milano! Dagarna bestod av shopping så klart, glass, god mat, fotboll, promenader, fortkörnings böter och sovning i bilen. Vi hittade ett bra garage tyckte vi och ställde oss där, kom senare på lördagen på att garaget är stängt hela helgen och att vi kommer inte ut förens måndag morgon. Korkade turister. Som tur var kom en snäll gubbe som vi kunde hänga på när han åkte ut. Slapp betala något så det var ju bra. Kan säga att vi har haft turen på vår sida storta sett hela tiden, annars hade vi nog fortfarande suttit fast där. Iaf, det var två riktigt bra dagar!
Framför en flod i nån förort
Roomies framför Katedralen!

I dag kom Sofias föräldrar och syrra med kompis, dom åkte precis iväg och skulle göra något, Linus spelar tennis, Mattias (nattens chafför) sover och jag ska snart gå ut på balkongen och läsa. Det har blivit kallare nu, verkar som vi lämnade värmen i Milano.
I morn ska vi äta på MBC igen, troligen sista kvällen. Om minder än två veckor är vi hemma, helt sjukt. Känns som vi bott här i evigheter samtidigt som det känns som vi kom igår. Ska bli jäkligt skönt att komma hem men kommer verkligen sakna alla här. Karin har lovat att komma till Gotland i sommar iaf, och det ska jag se till att hon håller!
BYE

torka

Hm, onsdag i dag. I måndags fyllde ju Karin år, då hade vi picknick i backen, afterski sen grill i Huset med gittar och sång. Väldigt bra dag! I går  regnade det, så gjorde inte mycket, sväng på stan. I dag var det steek på balkongen och nu grillar vi och senare blir det sen Afterski på Chambre!
Lite uppdaterimg med tanke på att min data laddare har döt. jaja
BYE

South

I går kväll var det bartömning på South Bar, riktigt kul kväll, en av dom absolut roligaste tror jag! Kommer sakna alla här! Det var i stort sett bara bummare där vilket gjorde det super kul!
Vi gör fortfarande inte så mycket om dagarna, solar, softar. Dock jobbade vi i fredags, sen var jag och Karin i Brevent i går, inte för åkningen utan för att ta lite bilder och se hur dåligt det var. Det var värre än vi trodde, stort sett inge snö kvar, och det som finns kvar har dom skrapat ihop till en enda liten pist där man fick sick-sacka mellan gräs plättar. Vi tog ett åk.
I dag softar vi, men i morn fyller underbara Karin år, då ska vi upp i backen (Den enda som finns snö kvar på) och ha picknick, åka nåra åk och sola! Sen blir det grill mys på kvällen med Gotland (vi ålltså), tjejerna Tyra Amanda Stina Filippa och Karins gammla roomies Patrik Simon och Jim !
I kväll ska vi ha balkong häng och göra chokladbollar! Frågan är om jag nånsin kommer kunna leva utan balkong igen.
.
Jag tror förresten att jag har glömt att meddela den största nyheten i Ekes historia; E-TYPE KOMMER TILL EKE I SOMMAR ! Till Eke Sudret Country Club för att vara exakt. Detta kommer bli  h i s t o r i s k t !
.
BYE

sommar sommar sommar

Rubriken säger väl allt!
Finns inte så mycket att skriva längre, vi gör inte så jätte mycket, sitter på balkomgen och solar, grillar på torget, spelar fotboll pch tennis. Inte för att jag klagar, det är underbart! Har inte varit i backen på en vecka nu, ryktas att GM bara är is, ett ställe har stängt och resten är på väg att stänga pga av att man nu åker på gräs. Jaja som sagt, jag klagar inte!
Sitter nu på balkongen, läser om boken som jag fick av Hanna när jag fyllde år, tittar på folket nedanför och kan inte förstå hur dom kan gå runt i svarta långa byxor och tjocktröja. Musik pumpas ut ur nåt fönster på andra sidan torget, indisk pop låter det som, älskar stämmningen. Oj höll på att glömma, 30 grader i skuggan!
BYE från ett varmt frankrike

tennis

I dag har varit en riktigt slapp dag, för vissa. Andra har spelat tennis. Vi drog ihop en gäng och gick till tennis planerna och hyrde två stycken, eftermin debut inom tennis förra året beslöt jag min för att inte delta. Istället låg jag och nåra till på en filt bredvid och åt jordgubbar, fotade och solade, eller solade är en överdrift, vi flyttade in i skuggan för att det var för varmt i solen. Jag är inte ironisk, det var helt galet varmt i dag! Som en het sommar dag på gotland i mitten av juli. Ingen åkning i dag, blir nog inte det på ett tag, det regnade härromdan upp till 2300m vilket gjorde att största delarna av pisterna är ren is. Inte så kul.
I går kväll var jag ute med tjejerna, gick hem efter south bar så blev inte så sent! Men kul var det!
Stackars Karin är sjuk, funderar på att gå och pigga upp henne!
Klockan är 8 på kvällen, det är varmt med shorts ute nu, SOMMAR KÄNSA SÅ IN I !
BYE

RSS 2.0