Bokat och klart!

NU HAR VI BOKAT! Till Italien den 16 april vi far och ser Milan mot Sampdoria i Milano! Ojojoj vilken grej, kommer bli hur kul som helst. Plus att vi nog åker dan innan så vi hinner se staden lite sen SHOPPA såklart!! OH JA!
I dag var vi uppe tidigt och åkte, tur det för till middan blev det mulet. Så vi fick 5 soliga, nypistade och roliga åk! Och det har snöat ännu mer uppe på bergen nu, en halvmeter har det ungefär kommit. Underbart! Fast samtidigt är det vår nere i dalen, helt perfect är det!
Nu har Sofia gjort lasagne, så nu blir dte maat!
BYE

tro det eller ej

Det ofattbara har hänt, det har snöat!!! Inte speciellt mycket, men det var ändå underbart! Så i dag var vi uppe tidigt, vid backen när liften öppnade, åkte nåra åk och satt sen och solade/sov i två timmar! När vi kom hem sen satt vi oss på torget i shorts och t-shit (jo, så varmt är det!) och jag och Linus spelade lite fotboll! Funderar på att börja korpen i sommar, får se hur det blir med det.
Nu håller vi på och bokar resan till MILANO, åh vad det ska bli spännande!! Vi stannar nog i två dar, så vi hinner se lite av staden oxå.
Denna vecka jobbar vi bara en dag, ska faktiskt blir jäkligt gött! Så vi är lediga på lördag båda två, vilket inte har hänt sen i julas. Passar perfect för på fredag ska vi få låna Karins chefs bastu! woho. Jag, sofia, karin och dom fyra tjejer mitt emot, kommer bli riktigt skoj!
.
SAKNAR MIN KÄRA KUSIN OXÅ SÅKLART
BYE

så var vi fyra kvar

Nu är det bara vi kvar, Marcus åkte hem i lördags kväll. Oj hur många gånger har jag inte skrivit den meningen. 8 gånger för att vara exakt. Det var iaf en riktigt kul vecka! Vi var ute i fredags eftersom det faktiskt var Marcus sista kväll, förfest i Karins nya lya sen vidare mot South Bar som alla andra kvällar.
I dag har jag jobbat, hatar att jobba söndagar, det är så j ä k l a mycket att göra då. Men men nästa vecka ska vi inte jobba något på hotellet vilket ska bli hilma skönt, så jag och Sofia kan vara ute nån kväll samtidigt.
I kväll blir nog en slapp kväll, vill upp tidigt och åka i morn. Är så fruktansvärt sugen på skidor nu!!!
.
saknar sommar på Gotland
saknar min bästa bästa syster
BYE

Bildbomb

Min så kallade bildbomb blev ingen bomb direkt, tre bilder tog mig en timme att ladda upp. Jaja här får ni nåra
Jag i GM
Vi steker uppe på Aguillen med utsikt på Mont Blanc
Sofia i hockey matchen mot Chamonix!

20 åringarna

I går fyllde Marcus och Patrik 20, ojojoj vilken bra dag och kväll! Picknick med pannkaks-tårta, afterski, middag hos oss med grillning och långbord. Kvällen avslutades med att vår lägenhet blev det minsta dans-golv någon skådat, riktigt kul helt enkelt!
I tisdags var det dags för den berömda hockey matchen mellan Chamonix A-lag/veteraner och svenska säsongare, eftersom en del av vår familj var med var vi så klart där och kollade. Sofia var enda tjejen som var med, vilket var himla roligt och nu är hon kändis i Cham. Och det bästa av allt, VI VANN!! Ojojoj vilket spänning, vi kvitterade i sista minuten och vann på straffar! 4-3 till SVERIGIE! Efter matchen blev det öl på Chambre med hockey hjältarna.
I dag har vi slappat, jag har varit hos Karin och kollade in hennes nya lägenhet, hon har flyttat till ett eget ställe liten bit bort. Lite förlångt bort för min smak men vi kommer att våldgästa henne ändå! Så jag sov på hennes balkong medans hon packade upp, oj så varmt, 16 grader i skuggan och typ 25 i solen. Här är det tydligen Vår i bara nåra veckor så nu är det alltså SOMMAR!(?) I kväll ska vi då till karin och käka tacos, hennes favorit mat blir inflyttningsfesten!
Internet är fortfarande inte på vår sida så laddar upp lite bilder när jag kan!
BYE

MBC

Ledsen för dålig uppdatering, internet har inte varit på sitt bästa humör senaste tiden.
Iaf, nu är Marcus här, vi hämtade han i lördags! Då passade jag Karin och Tyra på att åka lite tidigare och shoppa lite innan. Det blev ett besök på HM där jag fyndade lite sen IKEA där vi åt köttbullar och köpte svenskt godis. GOTT!
I går var vi i backen, riktigt rolig dag! Snöade faktiskt lite härromdan så är lite bättre i backarna nu. I dag slappade vi och åkte upp till Aguillen och solade i nåra timmar, nu ska vi gå och käka på MBC!
BYE

inte okej

Sitter för övrigt på balkongen i shorts och tröja och njuter av värmen.
Vänta, är jag inte i ALPERNA????
.

not much

I dag händer inte mycket, dåligt väder= ingen åkning. Inge jobb heller, så jag och Karin ligger och ser Eva och Adam, nostalgi på hög nivå. I går jobb, sen grillning på kvällen hos oss, efter det tjej-förfest hos dom fyra brudarna mittemot, riktigt kul kväll! I kväll ska vi grilla igen, det är ju så hilma gott, hur kan man bara grilla på sommarn!? Eller vanligt folk gör de, i vår familj står pappa ute i snöstorm i november och grillar, bara för han har en grill-galen dotter! Men här är det inte snöstorm, långt ifrån. Och ingen italien blev det heller, bussen var reda full. Men i morn ska jag nog masa mig upp och åka ganska tidigt, så man slipper slasket. Får se hur det blir med den saken. Juste, linus köpte Jordgubbar i går (!) så i kväll blir det jordgubbar och glass till efterätt. Nämnde jag att det är vår här?
Jag och Karin som slappar i sängen
BYE

när katten är borta leker råttorna på bordet

Så var vi två kvar, Sofia och Mattis har åkt till Verbier i några dar för att hälsa på Sofias syrra Linnea. (HALLELUJA) Så nu jäklar blir det party i lägenheten! Nej, men stökigt lär det bli iaf, och ingen kommer diska. Vi för köra sten-sax-påse om det. Linus lär vinna.
Iaf, på tal om rubriken till förra inlägget, glömde bort mig lite där. 10 dagar är nog det längsta efter jul som vi inte har besök. På lördag kommer Marcus, och då är det 10 dar sen mamma och pappa åkte. Det kommer bli skoj, han lär vara taggad efter 5 månader i skogen. Sen är det bara en månad tills vi kommer hem!!
Nu är det verkligen vår här! Varmt som tusan, gick hem från jobbet i dag i t-shirt och mjukisar, sköönt.
Vi har ju tänkt åka till Milano en sväng nu när vi är så nära, kolla Milan spela och lite, så blir Zlatan det puckt avstängd 3 matcher nu!! Får spela igen 17 april, och vi måsta åka hem runt helgen 23-24. För vi ska åka förbi Jonna en sväng i Tyskland och vi måsta vara hemma till 1 maj, då har vi körförbud på bilen. Bra planerat där. Såå vi får se vad som händer med den resan.
I går slappade jag hela dan sen grillade vi med gänget över oss på kvällen, jobbade i dag och jobbar i morn. Planerar att åka till Italien på torsdag om det finna plats på bussen, HOPPAS! Det snöade där i går och ska göra det på onsdag, så då blir det P u d e r !! Länge sen nu.
Nu ska jag och Linus se film äta chips och dipp utan att få dålig samvete när sofia säger hur onyttigt det är  och bra njuta av tystnaden!
Mamma, Pappa och Therese i Cham!
BYE

10 dagar

I går åkte familjen hem, trist men hade tre underbara dagar med dom! Det kommer jag leva på länge. Vi var i backen i söndags och måndags, gick riktigt bra för allihopa, pappa tyckte det var kalas kul och körde stört lopp. I tisdags var vi uppe på Aiguille du midi och kollade utsikten sen en sväng på stan och på kvällen hamburger tallrik på Monkey, lyckade dagar allihopa!
I går var det fika i backen för Filippa som fyllde 20, afterski sen utgång. Och i dag har jag och sofia jobbat, sen har jag och killarna städat, så nu ser man golvet iaf!
Just nu försöker killarna fixa stobbet i vasken, sofia äter macka och skryter om sina champinjoner hon fick på jobbet i dag och jag studerar mina kära roomies.
Nu ska jag ut och steka på sud torget!
Lägger upp bild någon dag då internet funkar lite bättre, just nu får jag vänta i timmar.
BYE

Familjen är samlad i alperna

NU ÄR DOM HÄR!! Ni förstår inte min lycka!
I dag iaf så var vi i backen, och pappa som inte ens har tänkt prova va gryym, röd backe första dan, bra jobbat! Riktigt kul dag, med massa ap flabb och halvmeter stora baguetter (4). I morn ska vi försöka vara först i backen, sen afterski och sen MBC! Sen är det ett gäng som fyller år i morgon, 3 stycken, eller var det 5? middag i huset iaf, får kommer efter mamma och pappa somnat!
Ska försöka att inte väcka therese i natt med mina udda ljud!
BYE

O.C

Oh ja, just nu nördas det O.C i lägenheten. Och gissa vem som är värst, Mattis och Linus så klart. Dom är helt otroliga verkligen, värre än två små tjejer. Så i dag när det är tråligt väder blir det O.C-dag. Kanske blir en liten tur i backen i eftermiddag!
Jobbade måndag och tisdag, i går var vi i backen, åkte inte så mycket satt mest och solade. Gillar inte när det är så mycket folk, tror att nån ska köra på mig hela tiden. I morn och på lördag blir det jobb igen sen på lördag kväll kommer Mamma , Pappa och Therése!!!
I kväll ska vi på afterski med grillning till Huset, kulkul!
Nu: The O.C !
BYE

RSS 2.0