hard work work

Håller på att laga mat, köttbullar (som rinner ut till biffar) och pommes! Har inte ätit på hela dan så det blir gooott! Jobbade hela dan i dag, hela dan i går, hela dan i förrgår och ska jobba hela dan i morn. wooooohoo.
Det var Aussie-dagen i onsdags, liten förfest i vår lägenhet som avslutades med schlager låtar och limbo, riktigt kul!
Just nu är alltså Karin och Patrik på väg till Thailand (!), och jag är så avensjuuuuk!! Fan jag ville oxå med, men fick vissa käppar i hjulet.. Jag åker dit i höst ist!!
Nu blir det maaat!
BYE

if she was a boy

Vi ser handboll, och Sofia leker kille. En öl i handen, kliar sig i skrevet, rapar högljut, skriker svärord om det går dåligt och hoppar upp och skriker JA om det blir mål. Jag tycker hon lyckas bra. Jag dricker vin och ser på 90210, det känns bättre!
Backen i dag, och i morn ska jag jobba!
BYE

än en gång

Än en gång är vi sjuka, eller blev vi ens friska? Har försökt vara inne så mycket som möjligt dom senaste dagarna, har gått bra ända fram till i går kväll, då blev jag utråkad och gick med alla ut! Det fick jag sona för i dag såklart! Men i morn blir det skidor, struntar i sjukdomen. Ska ju jobba 4 heldagar sen så måste passa på!
Snart kommer dom som bor över oss ner hit och slaggar i natt, dom har haft översvämning i deras lägenheten så vill gärna inte vara där. Riktigt tråkigt för dom!
Och mamma och pappa, Ni får gärna ringa ibland!!!
Saknar alla där hemma, och i morn drar Sara och Emmie till Australien! Sen drar Jonna oxå, och vi kommer hem före dom! Känns lite konstigt, hehe.
Nej nu ska vi se film, KRAM

baaaas

Mattias och linus är och lämnar frans vid flyget, jag och sofia sitter i pyjamas och lyssnar på musik. Mattias har köpt högtalare, med baaas, det gillar vi! Jo det är lördag, och vi sitter i pyjamas halv 8, men efter en vecka med frans och evigt festande är vi ganska trötta. Såå i kväll blir det film! Disturbia, som för tillfället är min nya favorit film! Vi har jobbat i dag oxå, och i går jobbade jag på hotellet, där jag ska jobba 4 dar nästa vecka, MONEY säger jag bara!
nej nu blir sofia sur för jag är seg!
ha det bra, BYE

fransmannen

I lördags kom Frans, en överraskning till grabbarna, det var roligt!  Dom satt som två fågelholkar när han kom in, haha. Så nu har vi varit i backen varje dag, riktigt kul! I kväll står det pizza på shemat, MUMS!! Sen ska vi väl ut
som vanligt!
.
BYE

picknick

I dag hade vi födelsedags picknick (kom precis på att jag har ingen aning om hur man stavar till det!) för två tjejer i gänget i backen! Himla mysigt! Vi satt och pratade, åt våra torra bagetter, drack öl och hade snöbollskrig. Sen bar det av till afterski på underbara Chambre! Nu är vi hemma och äter, ska snart vidare till födelsedagsbarnen på en liten fest (hur en fest på 30 högljuda svenskar kan bli liten?) !
I morn ska vi jobba, jippi. men ska inte klaga när man bara jobbar en dag i veckan!
.
Hela gänget!

sjuk stuga

Therese och emma åkte hem i går, trååååkigt. Men jäklar vad kul vi har haft! Syrran var ju en riktig talang på skidor, mot alla ods! haha. Vi var ute och åt en kväll, åkte skidor, afterski, och baren typ varje kväll! Härlig tid :)
Alla är sjuka här i huset, utom mattias. Så vi ligger och ser film typ hela tiden.. Börjar bli ganska rastlös!
Till en ganska rolig sak, jag skulle bäställa två stora cider häromkvällen, då sa jag: Två store cidar! bartendern fatta absolut ingenting(han var alltså svensk), stod där säkert i 5 min till jag till slut kom på att ingen här fattar gotländska! Fick då min cider!
Nu ska vi fortsätta se film!

SYSTER

I KVÄLL KOMMER THERESE OCH EMMA!! Fatta lyckan :)
I dag har vi jobbat, bara några timmar dock men skönt att göra någe. Det är sämst skidväder så vi åker inte så mycket, så det har blivit många pubrundor istället!  Var på tjej middag i går kväll, det var mys, måste göras om!
.
.
Afterskiin på Chambre, U N D E R B A R T !
Nu lagar vi maat!

bye Stina

I morse åkte Stina hem igen, trååkigt. Har varit jätte kul när hon varit här, vi har åkt skidor typ varje dag! Vi var i Verbier i söndags oxå, riktigt skoj. Sen afterskii på Chambre varje vardag kväll såklart! Grymt band som spelar :)
I går kväll körde vi en hel kväll ute nu när det var Stinas sista kväll, jätte kul var det! Har dock bara sovit två timmar i bilen på hela dygnet, så lite trött. Men nu taggar vi om till afterskii igen!
puss

RSS 2.0