Malaysia

Nytt land alltsa! Vet inte riktigt hur det stavas.. men ni fattar! Vi ar i Kuala Lumpur, efter att ha akt buss 20 h, mini buss 12 av dom timmarna... jatte kul, men vi kom fram! Super fin stad iaf! Vi shoppar och ater god mat! Vi kom igar, sa i morn ska vi ga pa vattenland, yippi! Sen tva dagar till sen aker vi ner till Bali :) Juste vi har hunnit vara pa phuket i tva dagar oxa, jissus tiden gar sa fort! Dar gick vi runt och kollade lite, sofia o stina hoppade Bungy Jump, dom puckona, men dom overlevde!! haha det var ratt kul o se, men skulle dock aldrig komma pa tanken att gora det sjalv!! Vi var ute en kvall med en tjej vi traffade pa halfmoonpartyt, och hennes tva nya resekamrater, pa en svensk bar, riktigt kul!!
Mamma vi kan val skypa i morn? :) Saknar er!
Puss hej

Phi Phi

Nu ar vi alltsa pa Phi Phi, har varit har i snart en vecka, och i morn aker vi till Phuket:)
Dagrna har ar dessamma, gar upp sent, ligger pa stranden, och festar pa kvallarna! Man lar kanna massa nytt folk! I dag har vi akt en party bat runt till massa oar, patlat kajak, valte bara en gang sa det gick bra! Vi bada fran baten som hade hog musik och at mat i solnadgangen! Riktigt bra dag :) I kvall ska vi ta det lugnt, ska upp tidigt i morgon!
allt for nu!
Puss o hej!


Koh Samui

Helloj!
Nu borjar vi verkligen komma in i det har livet! Dar av den daliga uppdaten! Oj mycket har hant sen sist, vi har varit pa koh panhang, dar vi var pa half moon party, grymt kul! Vi red pa elefanter, busade med apor, hangde i trad 20 meter upp i luften (?) och massa mer! Mest lag vi vid poolen pa dagarna och slappade, och stor del av dagarna gick till att forsoka doda alla djur vi hade pa rummet, myror, odlor o kackelacker och aven en orm jojnade var terras en dag, spannande!
I gar kom vi till Koh samui, jatte fint! vi badade sen taggde vi till kvallen som vanligt, riktigt kul! I dag har oxa legat i vattnet hela dagen, nu ska jag upp o ta en powernap sen taggar vi igen :) Vi har det super bra!!
pussar till familjen!


fortfarande Koh Tao

Halloj!
I mandags var vi ute och dok, super kul! Med tuber o grejer, riktigt proffsigt, vi var pa 6 meters djup som mest. Motte en haj dar nere, eller sa var det bara en stor fisk, mycket mojligt. Iaf det var super coolt, riktigt haftigt! Det tog typ hela dagen, pa kvallen hittade vi en nice restaurang som hade BBQ, ahh sa gott! Vi at dar i gar kvall oxa, hehe:) Annars i gar gjorde vi inte mycket, kopte snorkel och t-shirt sa vi kunde snorkla, det var kul! Vi kanner att vi inte ska va sa mycket i solen dock, liite latt branda. Men jag maste skryta med att jag ar MINST brand! Kan ligga pa rygg utan storre anstrangning:)
Om nagra timmar aker vi bat till Koh phanhan (?), dar ska vi vara i fem dagar. Pa lordag ar det halfmoonparty, vi missade ju fullmoon... Men vi kanske kommer tillbaka i maj ist!
Nu ska vi ga och undvika solen lite till o spela kort i skuggan o dricka ol :)
Puss hej!

Koh Tao

Nu ar vi alltsa nere i sodra thailand pa en o, koh tao tror jag den heter! Kom i morse efter att ha akt buss i 8 h, legat pa hamen o vantat i tre timmar mitt i natten och akt en hoppande bat i typ 3 h. Spannande natt! I dag har vi legat pa staranden, eller mest i vattnet, sa vi ar roda! fast vi smorjde in oss med 50 + ! skit kram. Iaf det ar super fint har, palmer o vita strander :) vi far ta oss fram med moppe, himla kul! Lugn mamma jag lovar jag kor forsoktigt! fast det ar lite knepigt med vanster tafik.. Nu ska vi hitta nan stans o ata! Puss o kram

Bangkok

Thailand alltsa! Det ar hur bra som helst!  Vi bor mitt pa gatan dar allt hander, vi har dock ingen ac sa det blir himla varmt. I gar o i dag har vi gatt runt pa stora kopcentrum, 8 vaningar, hur stora som helst! Finns allt mojligt kul. I gar kvall satt vi ute ett tag o traffa massa kuliga maniskor!
I morgon aker vi med buss o bat ner till bagra oar, minns inte namnet, ligger pa ost sidan iaf! Pa tre oar ska vi vara i ungefar 2 veckor, da ar vi dar nere ner det ar halvmoonparty :) kul!! boende o alla resor ar fixade, skont! sa nu ska vi bara slappa o ha det gott!
Det har med thai mat ar inte riktigt var grej annu, pasta i hamburagre har vi kort pa an sa lange. allt vi  har smakat har varit sa himla starkt!! men vi ovar :)
Nu ska vi hitta pa nagot kul, SHOPPA!
puss

Mumbai

Nu ar vi i mumbai, eller bombay som dom sager. vet inte hur nat av dom stavas dock.
Iaf det ar varmt, sjukt varmt, en helt annan varme an forut, mycket fuktigare! Har ar typ mest shopping som galler, aker i morgon natt till bangkok.
Dom senaste tre dagarna i Udaipur var helt otroliga! Vi har haft matlagnings kurs, sett bollywood film pa bio. Lyxigaste bion jag sett, alla hade varsin fotolj med lutbart ryggstod och fotstod, nice! Sen har vi varit o ridigt, stina gillade det dock inte sa hoppade av efter 5 min o gick hem men jag o sofia red i typ 2 h, jatte kul! Sen har vi shoppat massor, kopt ladervaskor, jag har latit sy upp en klanning, hilma kul! Allt de ar nu pa vag hem i ett stort paket till hemse!
Vi har umgats jatte mycket med svanskarna har nere, super trevliga manniskor! Maste aka tillbaka till Udaipur nan gang :)
allt for nu! puss

RSS 2.0