Indien

Helloj!
Nu ar vi alltsa i indien, sjukt haftigt!
I mandags reste vi hela dagen, kom fram halv 3 deras tid, vilket ar typ 10 svensk tid. Akte da taxi till Agra, dar vi var framme halv 7, dar sag vi Taj Mahal (?) och Agra Fort! Inge somn den natten alltsa. Sen akte vi natt tag till Johdpur, det var minst sagt intressant. Tio pers i en hytt, alla sprang fram o tillbaka och skrek hela natten, sa inte mycket somn dar heller! Pa onsdag morgon da alltsa var vi framme, vantade pa var chaffor pa tagstationen, medans vi vantade holl vi pa att bli kidnappade flera ganger, tur vi ar starka och kunde brotta ner dom! Hostlet var super fint, jatte mysigt! Sen gick vi en svang pa "stan", var en stor marknad, men det var nice. Sen sov vi middag i tre timmar. Ingen av oss kunde sova foljande natt, konstigt. Pa torsdagen akte vi ut till oknen, vi fick traffa folk som bodde ute i hyddor och levde enbart pa sina kor o getter. Dom bjod pa mat o visade oss runt, super kul! Sen sov i ute pa ett hus tak under bar himmel, lite svart att sova dock med alla skrikande faglar och krypande odlor. Pa morgonen efter red vi pa kameler i 2,5 h, eller dromedarer, kom inte fram till vilket. Spannade, men inget jag skulle gora om, fick helt sjukt ont i roven efter 5 min. Men det var en haftig upplevelse alltihop!  Efter det skulle vi aka till Udaipur, satt i en bil i 8 timmar, oxa jatte kul.. Och nu ar vi har! Har aldrig sovit sa gott som i natt:) Vi bor pa ett super fint hotell, och staden ar det finaste vi sett hitills! Har stannar vi i tre dagar sen pa tisdag flyger vi till Mumbai. Sen den 5 flyger vi till Bangkok :)
.
Trafiken har nere ar verkligen helt galen! Alla kor hur dom vill och bara tutar precis hela tiden! Forutom pa korna, dom gar overallt, det kan sta en ko i en rondell och alla bara stannar och vantar lugnt till den flyttar sig. Valdigt facinerande!
Vi har kommit pa att man garna inte ska ha shorts har nere, eller sofia markte de. Hon hade det forsta dagen och alla kollade och skrattade o pekade. Nu har vi kopt byxor!
Alla verkar tro att vi ar kandisar eller nat, folk tar kort pa oss med mobilen och vill vara med pa kort med oss. Jaja vi klagar inte!
.
Nu ska vi ga upp o vila ett tag, sa vi slipper den 40 gradiga varmen ett tag!
Hej sa lange

A S I E N

Dags att dra upp den här nu kanske, åker till asien på söndag!
Med dom här två nötterna!!
.

RSS 2.0