GOTT NYTT ÅR

Det är nu fyra timmar kvar på 2010, helt sjukt! Vart har tiden tagit vägen? kommer en liten samanfattning nån dag, inte i kväll.
Stina kom i tisdags, kulkulkul!! Vi har varit duktiga och åkt varje dag, och afterski så klart, Chambre slår allt! Nyss hemkommen därifrån, nu mellanlandar vi hemma innan vi drar ut igen! Har tyvärr inga bilder för min kamera är ännu inte hem kommen.
Vi ses och hörs nästa år!!
PUSS

lev

Jobbde hela dagen i dag till typ 5, sen blev det lite afterski, sen gick vi upp och åt mat, Sen ner till South bar igen!Hela gänget samlat, skoj! Kom just hem och måste nog sova nu. I morn ska vi till Genevé och hämta Stina!!!! oh yes :) åkter tidigare så vi hinner med lite shopping och äta köttbullar på IKEA! mums!
Puss och kram skumm banan

26 december

Vårt internet är cp just nu, funkar aldrig för så många har flyttat hit nu. Men satt nere på baren i går kväll och skrev lite, baren är ju aldrig fel!
Julafton var super mysigt och jätte kul! Vi var ungefär 25 pers i ett hus, alla gjorde mat, blev en riktigt jul middag :) Kommer bilder snart, glömde kameran där. Kom hem rätt sent så ingen åkning i går,  blev en sitta hemma och se film dag. Vi skulle åka i dag, men när vi vaknade kom vi på att bilen med skidorna i står kvar vid huset där vi firade jul. Smart. Ingen orkade gå och hämta den så vi somnade om. Jag har varit ute och gått en sväng annars har vi inte gjort mycket, vi passar på att va på internet nu när det funkar. I morn ska vi jobba, ska bli bra att få lite money.
.
Fick ett fint (?) sms från jonna i natt, förstår att ni hemma måste ha haft ganska kul i går kväll!
.
NU tror jag att jag ska åka upp på Mt Blanc och kolla utsikten och sola lite!
Bye

dan före doppardan

I dag är det den 23 december, i morgon är det Jul afton. helt sjukt känns det! Har dock införskaffat alla julklappar , blev klar i går! Har mest surrat runt dom senaste dagarna och letat julklappar och fixat lite jul stämning. Jag gjorde kola  härrom kvällen, oh så goda! Kom på nu att vi faktiskt har en pepparkaksdag i kylen, får nog ta och baka den i kväll! Så köpta jag en gran i går, JAG köpte en gran, dom andra var för snåla för att vilja vara med på den. Så nu kan dom ju glömma att dom ens får se på den fina lilla granen!
I morgon ska vi hem till ett gäng svenskar och äta julbord och se på Kalle anka, vi ska göra risgrynsgröt att ta med. Och hur gör man det? Inte den blekaste aning. tur googel finns! Vi blir typ 25 pers så det är ju ingen liten gröt. Men det kommer bli jätte skoj!!
Nu känns allt jävligt bra, sitter och softar på Monkey nästan varje kväll :) Har lite dåligt samvete att jag inte åker mer skidor dock.
Om 5 dagar kommer Stina!!!! woho! Kommer bli grymt :) Sen om 15 dagar kommer syster Therése och Emma!!
Har köpt nya goggles förresten! Röda och snygga!
Nu väntar vi på att siesten ska vara över så vi kan gå ut och handla lite!
Ha det bra och GOD JUL allihopa! <3

heel dag

Nu har vi jobbat i fyra dar i rad, allt kom verkligen på en gång. Va barnvakt söndag , idag och i morn oxå. Men det är kul, ungarna är snälla och kollar mest på film! Jobbade 9-15 i dag, sen åkte vi till backen där grabbarna var, jag åkte bara nåt åk, jätte dålig sikt och uppkört, plus kramp i fötterna såklart. Sen har jag varit i Sallanches och handlat lite julklappar, kom precis hem!
Och nu sitter dom andra och ser på Toy Story 3. Såå fruktansvärt kul! .... Får roa mig med något annat antar jag!
/S

work

Nu har vi jobbat både i går och i dag, det går jävligt bra. Dom hade inget att klaga på! Var på svenska baren South bar i går kväll, lite överskattat tycker jag. Men det tar sig nog snart!
Det är bara så typiskt att det har nu snöat i flera dagar så backarna var som bäst i går och i dag, enda dagarna vi inte kunde åka. Men åker nog i morn!
I kväll ska vi hitta på något jävligt kul! Det är ju trots allt lördag, inte för att det spelar någon roll, vi anpassar festandet efter när vi ska upp i backen!
.
Jag tror några har förväxlat min blogg med någon annans, har massa komentarer från folk jag inte har den aning om vem det är..
.
Nu blir det maaat!
.
Älskade pappa fyllde år i går, Grattis!!
Herregud vad jag saknar er

no longer arbetslös

Vi har fått jobb!! woho! Bara 1-2 dar i veckan men bättre än inget :) Så nu ska jag och sofia bli städ tanter!
Har varit i backen på förmiddagen, as bra och solig dag. Nu ska vi åka och handla :)

long night

I går åkte vi skidor, ganska värdelöst för backrana va sämst så jag ramlade mest. Gjorde en "Anja Pärsson", när hon glider på mage med ben och armar upp, ofrivilligt dock! Sen på kvällen va det förfest i lägenheten över oss sen vidare till en bar där en tequila kostade 1.5 (!), alla blev glada.
Nu ska jag och Sofia på intevju! Måsta köpa nya goggles oxå.
Bye

:)

Lite bilder :)

jag kan inte förstå, vill inte förstå

Älskade gammla tant
<3

pain

Blev ingen skidåkning för mig i går, hade lite lagom ont överallt efter alla krachar i fredags! Tänkte åka i dag men trist väder.. Lite trött efter två roliga ute kvällar, blir nog att slappa i dag!
Lägger upp lite bilder i morn!
/S

Från looser till lite bra

Va i backen i dag, och jag har lärt mig att åka skidor!! Haha äntligen! Åkte till och med röd backe, ganska stolt. Men efter lunch blevjag så himla trött så satt mig i en stol ute och solade medans dom andra åkte lite till. Fy va skönt det var, tror jag somande lite. Nu är jag helt blå överallt, stukat upp tummen igen och vridit om knät, får se om jag orkar åka i morn!
God natt

oops!

Chamserve ska det va på andra adressen!

Address

Nu har vi fått reda på vår adress:
Belle View 204
Apartment 204
Batiaunt A
683 Rue du Lyret
14400 Chamonix
.
Galet lång adress! Men det går inte att skicka nåt till den för vi har inget post fack, utan då blir det till kontoret:
c/o Chamserva
17 Place Balmat
14400 Chamonix
Mt Blanc
France
.

go kväll

Det regnade i dag igen.. så nya planer! Vi sökte lite jobb, sen gav jag och sofia upp och gick och satt oss på baren Monkey nedanför oss och tog en öl. Det var trevlans :) Nu ska vi se Barcelona spöa skiten ur Rubin kazam!!
Byebye

stor handel

I dag har vi varit och stor handlat, verkligen STOR handlat! Vagnen va precis full, så nu borde det räcka ett tag iaf. Blev ingen skidåkning i dag för det har regnat hela natten och hela dagen, så kändes inte så lockande. Ska regna i morn oxå, så får se vad vi hittar på då.. Borde köpa gummistövlar så man kan gå ut i det här vädret!
Sitter fortfarande och nördar 90210, med en skål bananer och nutella i knät, min nya favorit godis!
God natt!

söndag

Några bilder från gårdagen i backen :) plus mitt panband som jag älskar!
I dag va vi i backen igen, gick nog bättre i går.. får nog skaffa mig lite hjälp innan jag slår halvt ihjäl mig.
Nu ska jag bada i vårt lilla badkar!

upp i backen

I dag har vi då åkt skidor :D Herregud va värdelös jag va!! gled ner på mage mer än på skidorna. Men jag lyckdes faktiskt att åka en hel backe utan att ramla, men den gången va nog lite tur. Är helt slut i kroppen, men här är det inge slapp inte! Vi ska upp i morn igen :) Det som är mest irriterande är att små ungar som knappt borde kunna gå kör om oss som om vi stod stilla.. Men om några månader så, då får jag min hämd!
Nu lagar vi mat, kött och klyftpotatis blev det i kväll för vi va så stolta över oss själva :) Sen ska vi ut på en pubrunda med några svenskar vi har träffat, får se om vi hittar party-gatan!
/S

slapp dag

I dag har det inte hänt så mycket, jag och sofia va ute och gick en sväng, annars har vi mest sett på film. Just nu nördar jag 90210, helt galet bra! Sitter och myser i soffan med choklad, sörplar vatten och datan i knät.
Vi hade världens snöbolls krig i går kväll, eller går natt var det nog mer. Jag och sofia blev gaanska snöiga, det enda från killarnas sida som blev snöit va linus mössa som jag lyckades sno och fylla med snö, hehe.
Nu ska jag se ett till avsnitt av 90210 sen sova, för i morn är det ju fredag!! Och på lördag ska vi åka skidor! YES! Hade världens mardröm i natt om att jag va helt värdelös på att åka skidor.. va inge kul. Får se om det stämmer! De gör de nog..
Jaja, puss och god natt!

än en gång, SNÖÖ

Jissus vad det snöar nu! Kommer bli grymt i backen på lördag !
Grabbarna lagar mat , jag och sofia nördar spel på datan. Känns braaa
Har förresten blivit ett Barcelona fan, efter den utklassningne kan man ju inte bli annat! hehe
Nu blire mat, korv och makaroner!

RSS 2.0