när katten är borta leker råttorna på bordet

Så var vi två kvar, Sofia och Mattis har åkt till Verbier i några dar för att hälsa på Sofias syrra Linnea. (HALLELUJA) Så nu jäklar blir det party i lägenheten! Nej, men stökigt lär det bli iaf, och ingen kommer diska. Vi för köra sten-sax-påse om det. Linus lär vinna.
Iaf, på tal om rubriken till förra inlägget, glömde bort mig lite där. 10 dagar är nog det längsta efter jul som vi inte har besök. På lördag kommer Marcus, och då är det 10 dar sen mamma och pappa åkte. Det kommer bli skoj, han lär vara taggad efter 5 månader i skogen. Sen är det bara en månad tills vi kommer hem!!
Nu är det verkligen vår här! Varmt som tusan, gick hem från jobbet i dag i t-shirt och mjukisar, sköönt.
Vi har ju tänkt åka till Milano en sväng nu när vi är så nära, kolla Milan spela och lite, så blir Zlatan det puckt avstängd 3 matcher nu!! Får spela igen 17 april, och vi måsta åka hem runt helgen 23-24. För vi ska åka förbi Jonna en sväng i Tyskland och vi måsta vara hemma till 1 maj, då har vi körförbud på bilen. Bra planerat där. Såå vi får se vad som händer med den resan.
I går slappade jag hela dan sen grillade vi med gänget över oss på kvällen, jobbade i dag och jobbar i morn. Planerar att åka till Italien på torsdag om det finna plats på bussen, HOPPAS! Det snöade där i går och ska göra det på onsdag, så då blir det P u d e r !! Länge sen nu.
Nu ska jag och Linus se film äta chips och dipp utan att få dålig samvete när sofia säger hur onyttigt det är  och bra njuta av tystnaden!
Mamma, Pappa och Therese i Cham!
BYE

Kommentarer
Postat av: din älskade, kära och underbara lillasyster

jag längtar till slutet av april

2011-03-14 @ 20:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0